Våra tjänster

EP Event skräddarsyr eventet för varje kund. Vi lyssnar på Dig som kund och tillsammans hittar vi det unikaför varje tillfälle och möteså som passar just dig.

Kundaktiviteten
Här är det det bara fantasin som sätter gränser och vi har genom åren gjort en mängd olika upplägg i många olika sammanhang. Som exempel har vi skapat den unika Cramokampen som genomförts både i mindre skala och nationellt under flera år. Cramos kunder har under trevliga former träffats, tävlat med Cramos eget material, umgåtts med andra. Allt detta samtidigt som underhållning, mat och glädjen stått i fokus. Ett uppskattat arrangemang som engagerat tusentals människor i Sverige.

Underhållning
Med vårt fantastiska kontaktnät inom underhållningsbranschen har vi möjligheten att hitta den rätta artisten, komikern, magikern, orkestern, trubaduren eller något annat lämpligt till ditt event. Vi kan också erbjuda våra egna tjänster. Till exempel Erika som konfrencier och Peje som underhållare tillsammans med sitt band Peje & Co. Detta gör att vi alltid kan erbjuda ett attraktivt pris på ett ”helkvällsupplägg”.

Från publika evenemang till slutna fester
Allsång eller stadsfester med tusentals närvarande eller kick-off, personalfest eller överraskningsfest på din arbetsplats? I samarbete med dig ser vi till att festen blir en höjdpunkt. Vi levererar bredden på underhållning.